Skip to Main Content

David Pouget

David Pouget

David Pouget

GPA Racing

  • Nationalité

    Française

  • Date of Birth

    26.05.1978

  • Modèle de Voiture

    Aston Martin Vantage AMR GT4

  • PARTICIPATIONS

    • Circuit d'Albi
  • Palmarès

    • 2021 - 2nd - Clio Cup Europe
    • 2019 - 2nd - Clio Cup France
    • 2018 - 3rd - Clio Cup France
    • 2016 - 1st - RCZ Racing Cup France
    • 2015 - 3rd - RCZ Racing Cup France
    • 2013 - 1st - 208 Racing Cup
    • 2013 - 2nd - Clio Cup France